Dodatkowe dania
  • Kociołek huculski /pieczone warzywa i mięso wieprzowe/ 200g - 18zł/ os.
  • Kociołek bieszczadzki /dziczyzna, warzywa, grzyby leśne/ 200g - 30zł/os.
  • Pieczony udziec wieprzowy w zalewie czosnkowej /1 szt. ok. 5-6kg/ - 60zł/kg
  • Szynka pieczona w miodzie i piwie /1 szt. ok. 5-6kg/ - 60zł/kg
  • Udziec pasterski z kością - pieczona jagnięcina z czosnkiem, czerwoną cebulą i rozmarynem / 1 szt. ok. 2 -3 kg/ - 140zł/kg
  • Piwo lane KEG 30l.- 350-400zł /marka piwa/
  • Deska ryb wędzony w gorącym dymie- prosto z wędzarni /3 rodzaje/300g- 25zł
  • Misa ryb marynowanych w zalewie octowej /3 rodzaje/300g- 25zł
  • Deska serów regionalnych z Wańkowej i Bukowca, z konfiturą żurawinową /3 rodzaje/250g- 30zł
  • Warsztaty przygotowania i pieczenia regionalnych proziaków - 10zł/os. Czas wykonania około 1 godz.