Przystawka
  • Roladki z grillowanej cukinii z pomidorem wiśniowym przekładane ziołowym musem
Dania serwowane
  • Medaliony wieprzowe ze smażonymi pieczarkami, podane z ziemniakami pieczonymi z rozmarynem i bukietem warzyw
Desery
  • Kokosowa Panna Cotta z musem owocowym
Przekąski na stole / bufet
  • Wybór domowych wędlin i pasztetów z  śliwką wędzoną serwowane z marynatami i żurawiną
  • Sałata z grillowaną piersią z kurczaka, pomidorkami wiśniowymi i kolorową papryką w miodowym winegret
  • Płaty śledziowe po wiejsku z kaparami
  • Tymbaliki drobiowe z cytryną
  • Chleb z regionalnej piekarni, proziaki
Danie serwowane w trakcie imprezy
  • Barszcz czerwony z paluszkami grissini
Napoje:
  • Kawa z mleczkiem
  • Herbata czarna i smakowa
  • Woda mineralna w karafce