1 do wyboru
Przystawki
  • Mini proziak z łososiem na musie koperkowym
  • Filet z wędzonego pstrąga z tatarem warzywnym na ostro
  • Filet z kurczaka marynowany w balsamico podawany na sałatach z grzankami i płatkami parmezanu
  • Grillowane roladki z cukinii z dodatkiem musu ziołowego
1 do wyboru
Zupy
  • Krem z pieczonego ziemniaka podawany z chrupiącym bekonem
  • Krem z pieczonego selera z prażonymi orzechami
  • Krem marchewkowy z nutą imbiru podawany z grzankami
  • Barszcz czerwony na zakwasie z jajkiem
  • Delikatny krem brokułowy z prażonymi migdałami
  • Zupa z podgrzybków z ziemniakami i koperkiem
1 do wyboru
Dania główne
  • Dorsz w brązowym maśle z kaparami i suszonymi pomidorami podawany z ryżem i sałatką z rukoli
  • Pierś z kaczki w sosie śliwkowym z pieczonymi burakami, glazurowaną marchwią i puree ziemniaczane z dodatkiem duszonej pigwy
  • Grillowane polędwiczki wieprzowe w grzybowym sosie, podane z ziemniakami opiekanymi i czerwoną kapustą
  • Stek z łososia w sosie śmietanowo-cytrynowym podany z ryżem i brokułami duszonymi z masłem
  • Filet z indyka pieczony podawany z sosem serowym, ziemniakami gotowanymi i bukietem warzyw
  • Policzki wołowe duszone z warzywami, podane na puree ziemniaczanym i karmelizowanymi buraczkami
1 do wyboru
Desery
  • Deser z tapioki i mango z dodatkiem syropu klonowego
  • Szarlotka na ciepło z sosem cynamonowym
  • Grillowane polędwiczki wieprzowe w grzybowym sosie, podane z ziemniakami opiekanymi i czerwoną kapustą
  • Sernik z brzoskwiniami i sosem z ciemniej czekolady
  • Ciasto czekoladowe z sosem malinowym i migdałami
W cenie zestawu
Woda mineralna, kompot z owocowy, kawa lub herbata