1 do wyboru
Przystawka
  • Filet z wędzonego pstrąga z tatarem warzywnym na ostro
  • Delikatna terrina rybna na sosie cytrynowym
  • Szprot w oliwie ziołowej z kaparami i czerwoną cebulką
  • Śledź rolowany na mini sałatce z majonezem aloesowym
1 do wyboru
Dania główne
  • Szczupak w białym sosie podany na puree ziemniaczano-truflowym z surówką z kapusty z dodatkiem rajskich jabłek
  • Sandacz z duszonym porem i boczniakami na puree z ziemniaka, z dodatkiem brokuła z prażonymi migdałami
  • Stek z dorsza w sosie z dodatkiem warzyw i kaparów, podany z ryżem i chrupiącym jarmużem
  • Karp panierowany podany na sosie piernikowym z puree ziemniaczanym i sałatką z czerwonej kapusty
1 do wyboru
Deser
  • Tartoletka z sezonowymi owocami z dodatkiem piasku czekoladowego
  • Sernik z pomarańczą i musem waniliowym
  • Jabłko pieczone z żurawiną podane z kremem waniliowym i ajerkoniakiem