1 do wyboru
Przystawki
  • Roladki z grillowanej cukinii z pomidorem wiśniowym przekładane ziołowym musem
  • Gruszka pieczona w boczku z dresingiem miodowo-balsamicznym
  • Mini proziak z wędzonym rybą na musie koperkowym
1 rodzaj do wyboru
Danie serwowane
  • Medaliony wieprzowe ze smażonymi pieczarkami, podane z ziemniakami pieczonymi z rozmarynem i bukietem warzyw
  • Pierś z indyka w sosie z suszonych pomidorów, podana na puree ziemniaczanym i z bukietem warzyw
  • Dorsz w sosie serowo- śmietanowym podany z pieczonymi ziemniakami lub ryżem i cukrowym groszkiem z czarnuszką
1 rodzaj do wyboru
Deser
  • Kokosowa Panna Cotta z sosem owocowym
  • Mus truskawkowy z kremówką i biszkoptem
  • Ciasto z kremem owocowym
Przekąski na stole / bufet
  • Wybór domowych wędlin i pasztetów z  śliwką wędzoną serwowane z marynatami i żurawiną
  • Deska bieszczadzkich serów zagrodowych z winogronem
  • Sałata z grillowaną piersią z kurczaka, pomidorkami wiśniowymi i kolorową papryką w miodowym winegret
  • Płaty śledziowe po wiejsku z kaparami
  • Tymbaliki drobiowe z cytryną
  • Chleb z regionalnej piekarni, proziaki
Danie serwowane w trakcie imprezy
  • Barszcz czerwony z suszonymi podgrzybkami i pasztecikiem
Napoje:
  • Kawa z mleczkiem
  • Herbata czarna i smakowa
  • Woda mineralna w karafce 0.5 l.
  • Sok owocowy w karafce 0,5 l