1 do wyboru
Przystawki
  • Roladki z grillowanej cukinii z pomidorem wiśniowym przekładane ziołowym musem
  • Melon w szynce parmeńskiej z kolendrą i sosem balsamicznym
  • Glazurowany schab pieczony z ziołami i kremem chrzanowy
1 rodzaj do wyboru
Danie serwowane
  • Polędwiczka wieprzowa podana na sosie z zielonego pieprzu z ziemniaki i pieczonym burakiem
  • Rolada z indyka faszerowana grzybami, podana na puree ziemniaczanym z czerwoną kapustą
  • Pieczony łosoś na puree z soczewicy podany z sosem kaparowo cytrynowy i warzywnym Tagliatelle
1 rodzaj do wyboru
Deser
  • Kokosowa Panna Cotta z musem owocowym
  • Deser z tapioki i mango z dodatkiem syropu klonowego
  • Ciasto z pianką owocową
Przekąski na stole / bufet
  • Wybór domowych wędlin i pasztetów z  śliwką wędzoną serwowane z marynatami i żurawiną
  • Deska bieszczadzkich serów zagrodowych z winogronem i morelami
  • Sałata z grillowaną piersią z kurczaka, pomidorkami wiśniowymi i kolorową papryką w miodowym winegret
  • Sałatka warzywna
  • Rulony śledziowe z dymką i sosem miodowo-musztardowym
  • Filecik z pstrąga w winnej galaretce
  • Plastry Indyka w delikatnym musie z tuńczyka z kaparami
  • Chleb z regionalnej piekarni, proziaki
Danie serwowane w trakcie imprezy
  • Zupa węgierska z proziakiem
Napoje:
  • Kawa z mleczkiem
  • Herbata czarna i smakowa
  • Woda mineralna w karafce 0,5 l
  • Sok owocowy w karafce 0,5 l