DANIA SPECJALNE
„Tawerna pod Żaglami”
Danie specjalne z winem
SANDACZ PIECZONY
- Sandacz pieczony w glazurze solnej ( 1 szt)
- faszerowany szpinakiem z dodatkiem soku z cytryny
- podany z pieczonymi ziemniakami
- sałatką z białej rzodkwi
- kieliszkiem białego wytrawnego wina
Danie specjalne z winem
STEK RIB EYE
- Stek Rib Eye (330g) grillowany na gorącym kamieniu z lawy
- podany z frytkami belgijskimi
- sosem pieprzowym lub masłem ziołowym
- grillowanymi szparagami
- sezonową sałatką ze świeżych warzyw
- kieliszkiem czerwonego wytrawnego wina
Zobacz również:
-
Obiady serwowany (opcje do wyboru)
cena: 60 zł -
Obiady serwowany z przystawką (opcje do wyboru)
cena: 85 zł -
Obiady wegetariański (opcje do wyboru)
cena: 60 zł -
Kolacja bankietowa
cena: 100 zł -
Kolacja bankietowa II
cena: 130 zł -
Kolacja bankietowa III
cena: 155 zł -
Kolacja grillowa
cena: 22 zł -
Kolacja grillowa II
cena: 65 zł -
Kolacja grillowa wegetariańska
cena: 110 zł -
Biesiada grillowa
cena: 95 zł -
Biesiada grillowa II
cena: 120 zł -
Biesiada grillowa III
cena: 155 zł -
Biesiada grillowa IV
cena: 220 zł -
Kolacja rybna
cena: 100 zł -
Dania specjalne
-
Menu weselne
cena: 250 zł -
Menu weselne II
cena: 290 zł -
Wiejski stół
cena: indywidualnie -
Menu komunijne
cena: 130 zł -
Menu komunijne II
cena: 170 zł -
Dodatkowe propozycje